Changing Tomorrow

Welcome to Astellas Pharma Europe

Transplantatie

Astellas Pharma Europe is een bedrijf dat zich sterk bekommert om alles wat met transplantaties te maken heeft. Op het gebied van immunosuppressie hebben we ... meer »

Urologie

Astellas Pharma Europe wordt wereldwijd erkend als leider op het gebied van urologie. Het bedrijf wijdt zich aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen ... meer »

Oncologie

Door zich in te zetten voor innovatie heeft Astellas Pharma Europe al bewezen een belangrijke rol te spelen op het gebied van transplantatie, urologie, dermatologie, ... meer »

Anti-Infectiva

Schimmelinfecties en bacteriële infecties kunnen een grote invloed hebben op patiënten en zijn soms levensbedreigend. Voor patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen omwille van ... meer »

Changing tomorrow™

Changing Tomorrow™

Voor patiënten die een medische behandeling ondergaan, lijkt de dag van morgen vaak nog ver weg. In bepaalde therapeutische domeinen is er vandaag nog geen ... meer »

Vision 2015

Vision 2015

Astellas Pharma Europe heeft zich ertoe verbonden om het wereldwijde programma van Astellas, VISION 2015, te realiseren. Om de bedrijfsfilosofie van Astellas – bijdragen tot ... meer »